En aquesta residència de 10 dies es busca experimentar amb símbols, en concret amb banderes, des de la seva manufactura, partint de l'organització de materials que els compon, al seu possible destrucció, passant per la seva re-significació o deteriorament.

 
Qualsevol acció que es realitzi sobre símbols portarà de manera inherent una lectura metafòrica. Els estendards fan la funció d’accessos directes, de la mateixa manera que la punta d’iceberg, són la síntesi i representació d’alguna cosa molt més gran però que, per ser comunicats de manera ràpida, són transformats en icones.
— Jordi Pallarés
 
 

Prenent com a fil conductor les propietats físiques i químiques de la matèria primera, la tela, s'exposaran aquests símbols a diferents processos que alterin el seu estat, explorant els límits del seu significat. 

 

Treballant des d'una posició experimental, com en un laboratori, per a posteriorment interpretar els resultats obtinguts que es classificaran i presentaran a l'exposició que tindrà lloc el dia dimarts 4 de juny

 
 
 

Ampparito (Madrid 1991) és un creador que treballa subvertint objectes, significats i realitats per generar noves experiències i situacions. Aquestes poden provocar un ampli ventall de resultats, des de la més absoluta indiferència fins a la més profunda reflexió, passant per desorientació o contemplació.

 
ampparito-bmurals-9.jpg
 

La seva activitat es desenvolupa principalment al carrer, realitzant projectes "site specific", cosa que li ha fet participar en nombrosos festivals i esdeveniments al voltant de món, des de Nova Zelanda, Índia, Noruega, Rússia, Regne Unit o Itàlia entre d'altres.

 

Media

 
 
 

Shop